Wil jij weten hoe je eetstoornis een roep om liefde is? Heb jij behoefte aan een diepere spirituele aanpak om tot in het diepste van je cellen verlost te geraken van je issues met eten? Sta jij open voor de allermooiste inzichten in wie jij bent en wat je hier komt doen op aarde? Altijd al willen weten wat Mindful Eating kan betekenen voor je? Zet dan nu die éne stap van vullen naar voeden.

Een eetstoornis fungeert als vulmiddel om een diepere innerlijke leegte niet te hoeven voelen. Je dagelijkse leven wordt helemaal gevuld met gedachten over eten, gewicht en lichaam. Het voelt alsof er geen ruimte is voor wat anders. Geen ruimte voor … JEZELF! Telkens opnieuw vul je die leegte op met steeds meer controle, eten, gedachten, wegen, diëten, sporten, eetbuien, …

Hoe zou het zijn voor jou om ‘het vullen’ te transformeren in ‘voeden’? In deze cursus “van vullen naar voeden” neem ik je helemaal mee in de allerdiepste spirituele inzichten over je lichaam, je voeding, je eetgedrag, je eetgedachten en het volledige plaatje van de eetstoornis. Waarom moest jij die eetstoornis doormaken? Wat is het nut en het hogere doel daarvan?

Spiritualiteit is geen zweverig gedoe, zoals de meesten denken. Spiritualiteit is helemaal in verbinding komen met jezelf en 100% verantwoordelijkheid nemen over jezelf door innerlijke groei. Een eetstoornis is vaak een opstap naar een spiritueel ontwaken waarin je kennis maakt met je ziel en de bron in jezelf.

In deze cursus leer jij niet alleen wat zelfliefde is, maar leer je de zelfliefde ook echt te ervaren en voelen. De liefde in jezelf is er al. Je hoeft er niet naar op zoek te gaan. De liefde wordt alleen nog teveel weggedrukt door alle pijn. Dus in plaats van je leegte te vullen met pijn, ga je leren hoe je je leegte kan voeden van binnenuit met liefde.

Pas als jij je goedgevoel-gewicht hebt bereikt en jij echte zelfliefde kan ervaren, kan je de stap zetten naar Mindful Eating. Als kers op de taart eindigen we deze cursus met de stappen van Mindful Eating. Wanneer eten geen issue meer voor je is, dan is er ruimte om op een liefdevolle manier met Mindful Eating aan de slag te gaan. Mindful Eating vraagt een benadering vanuit het hart en niet vanuit het hoofd. Vandaar dat dit de laatste stap is en niet de eerste in het overwinnen van een eetprobleem.

 • Voorwaarde om deel te nemen: je hebt de cursus “Je goedgevoel-gewicht in 5 stappen” voltooid.
 • Deze cursus is geschikt voor vrouwen, mannen en jongeren met een ongezonde relatie met eten.
 • In deze cursus leer je de spirituele betekenis van emotioneel eetgedrag en eetstoornissen zoals anorexia, boulimia en eetbuistoornis.
 • Je leert ook de stappen van Mindful Eating.
 • Je krijgt levenslang toegang.
 • Je krijgt gratis toegang tot de nieuwste updates.
 • 11 videolessen van in totaal 5 uren aan videomateriaal
 • 11 werkboeken met tientallen reflectievragen en oefeningen
 • 3 hand-outs
 • 9 meditaties
 • En nog zoveel meer…

Ben jij er klaar voor? Wees welkom voor de diepste inzichten in jezelf! 💫

Over de instructeur

Profielfoto

Dhawli Saeyvoet

Hi, ik ben Dhawli!

Ik verdiep me al meer dan 10 jaar in de behandeling van eetstoornissen als voedingstherapeute, met een achtergrond als diëtiste. Omdat ik zelf verlost ben van mijn eetstoornis, vertrouw ik erop dat dit jou ook lukt!

Mijn zoektocht is begonnen met een opleiding tot diëtiste waarin ik steeds meer het bewustzijn kreeg dat dit niet de oplossing was. De oplossing lag namelijk in mezelf, in de diepere lagen. Beter omgaan met eten zou het probleem niet oplossen. Na tientallen opleidingen (tot therapeute en coach) en zelfonderzoek, heb ik de sleutel tot bevrijding gevonden! Ondertussen heb ik al honderden vrouwen en mannen mogen begeleiden bij de bevrijding van hun eetstoornis en emotioneel eetgedrag.

Ik woon in hartje Antwerpen samen met mijn man Roy en onze kat Mauritz. Ik vind het fijn om nieuwe culturen op te snuiven in verre landen. Als je me niet vindt op een terrasje, dan zit ik op mijn yogamat of met een goed boek in de leeskamer. Mijn lievelingsgerecht? Pannenkoeken met kinnekessuiker ;-)

Naast de Eetstoornis Academy begeleid ik ook cliënten in mijn praktijkhuis Puur Zuid bij het bevrijden van hun issues met eten en gewicht.

Wees welkom, hier of in de praktijk.

Bekijk meer cursussen van Dhawli Saeyvoet →

Cursusoverzicht

Vullen
The start of a journey 00:22:00
Ik = de kosmos 00:38:00
Voorbij de muur 00:32:00
Vervullen
A true body connection 00:27:00
Overgave 00:26:00
Verbind met je ware zelf 00:23:00
Open up yourself 00:27:00
Voeden
What about food? 00:22:00
Vrij, intuïtief of mindful eten 00:25:00
Mindful eating 00:39:00
Van vullen naar voelen 00:22:00

Reviews

0

beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven. Wees de eerste die er een schrijft.

top
© 2024 Eetstoornis Academy