Over Dhawli

Hi, ik ben Dhawli Saeyvoet, ervaringsdeskundige en gediplomeerd diëtiste & therapeute.

Eetstoornis behandeling

Met Eetstoornis Academy wil ik jongeren, volwassenen en ouders van kinderen met eetstoornissen helpen, coachen en begeleiden op het vlak van eetstoornissen, eetproblemen en emotionele eters. Iedereen is welkom, ook hulpverleners die op zoek zijn naar concrete handvaten in hun zoektocht naar het overwinnen van eetstoornissen. Het is voor mij een bewuste keuze om me als therapeute & diëtiste te specialiseren in eetstoornissen en emotie-eten. Ik wil jong en oud inspireren en motiveren met de overwinning van mijn eigen eetstoornis.

“Als enige in België behaalde ik een bachelordiploma in eetstoornissen. Daar ben ik trots op.”

De cursussen zijn persoonlijk en in vertrouwen…

Het klinkt misschien cliché, maar alles wat ik met je deel komt recht vanuit het hart omdat ik voor jou zoveel meer wil betekenen dan het puur opstellen en nakijken van eetschema’s. Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk het is om gevoel en emotie niet uit het oog te verliezen. Daarom mag je bij mij zijn wie je bent en kan je steeds terecht bij mij met vragen. Ben jij klaar voor verandering? Geef het tijd, doe het stap voor stap, maar samen gaan we er wel voor. 

“Omdat elke persoon uniek is, heb ik de cursussen samengesteld vanuit een hoger perspectief.”

Het gevoel hebben dat iemand je begrijpt en ziet waar je vandaan komt, kan de nodige veiligheid bieden om te zijn wie je bent. Dat is wat ik jou geef in de cursussen: de veiligheid om te zijn wie je bent en om je ware zelf te vinden.

Je kan bij mij ook terecht in mijn eigen praktijkhuis…

Zoek je een eetstoornisdiëtiste of eetstoornistherapeute in Antwerpen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Na mijn studies als diëtiste heb ik me omgeschoold tot therapeute en ging ik meteen aan de slag in enkele multidisciplinaire praktijken. Daar heb ik veel ervaring opgedaan en is de visie ontstaan van het oprichten van een meer holistische samenwerkingIk heb Puur Zuid opgericht om een meer holistische aanpak te kunnen verzorgen voor eetstoornissen. De disciplines in het team zijn zo samengesteld dat zij samen een breed scala aan onderliggende triggers op één plek en vanuit dezelfde filosofie voor jou kunnen helpen oplossen. Ik word er omringd door een netwerk van lichaamstherapeuten, psychotherapeuten en coaches.

“Omdat ik zelf mijn eetstoornis overwonnen heb, vertrouw ik erop dat dit jou ook lukt!”

Een snuifje van mezelf…

1. Ik heb een Nepalese naam, maar ben geboren en getogen in Brasschaat.

2. Ik ben verzot op pannenkoeken met kinnekessuiker.

3. Ik eet sinds 6 jaar volledig plantaardig.

4. Ik vind het heerlijk om te reizen naar verre landen en kennis te maken met andere culturen.

5. Ik ben helemaal weg van mijn kat Mauritz en mijn man Roy. 

6. Ik hou van yoga… dat is altijd een beetje me-time.

Ben jij klaar voor een transformatie?

Start hier >>

top
© 2024 Eetstoornis Academy