Heb je voor jezelf strenge regels opgemaakt over wat je wel en niet mag eten? Probeer je controle uit te oefenen op je eetpatroon? Zijn je gedachten de hele dag bij eten? Heb je oncontroleerbare eetbuien? Voel je je na het eten zo schuldig dat je extreem gaat sporten of braken? Probeer je zo weinig mogelijk te eten? Krijg je een goed gevoel van het overslaan van je maaltijden?

Wanneer je hoofd helemaal in de war zit en je klaar bent voor een ontknoping, ben je bij deze cursus op de juiste plek. Je leert om terug in je eigen kracht te staan en de controle over jouw eetgedrag en denkpatronen te herwinnen. Hoe? Je krijgt alle handvaten, tools, oefeningen, kennis en inzichten aangereikt die ik de laatste 10 jaar heb gecreëerd en gebruikt in mijn praktijk. Ik heb mezelf een hele tijd geleden bevrijd van mijn eetstoornis en de inzichten die ik daardoor heb gehad, deel ik met al mijn passie in deze cursus. We gaan op zoek naar onderliggende blokkades en de meest diepgaande inzichten die je nergens anders hebt verkregen. Je zal vanzelf merken dat het veel puzzelstukjes zijn die samenvallen in het grotere geheel. Zo zet je de eerste stappen naar je goedgevoel-gewicht.

 • Deze cursus is geschikt voor vrouwen, mannen en jongeren met een ongezonde relatie met eten.
 • In deze cursus leer je los te komen van emotioneel eetgedrag en eetstoornissen zoals anorexia, boulimia en eetbuistoornis.
 • Je krijgt levenslang toegang.
 • Je krijgt gratis toegang tot de nieuwste updates.
 • 19 videolessen van in totaal bijna 9 uren aan videomateriaal
 • 19 werkboeken met tientallen reflectievragen en oefeningen
 • 7 hand-outs
 • 8 meditaties
 • En nog zoveel meer…

Ben jij er klaar voor?

Let’s get started! No excuses 😉

 

Over de instructeur

Profielfoto

Dhawli Saeyvoet

Hi, ik ben Dhawli!

Ik verdiep me al meer dan 10 jaar in de behandeling van eetstoornissen als voedingstherapeute, met een achtergrond als diëtiste. Omdat ik zelf verlost ben van mijn eetstoornis, vertrouw ik erop dat dit jou ook lukt!

Mijn zoektocht is begonnen met een opleiding tot diëtiste waarin ik steeds meer het bewustzijn kreeg dat dit niet de oplossing was. De oplossing lag namelijk in mezelf, in de diepere lagen. Beter omgaan met eten zou het probleem niet oplossen. Na tientallen opleidingen (tot therapeute en coach) en zelfonderzoek, heb ik de sleutel tot bevrijding gevonden! Ondertussen heb ik al honderden vrouwen en mannen mogen begeleiden bij de bevrijding van hun eetstoornis en emotioneel eetgedrag.

Ik woon in hartje Antwerpen samen met mijn man Roy en onze kat Mauritz. Ik vind het fijn om nieuwe culturen op te snuiven in verre landen. Als je me niet vindt op een terrasje, dan zit ik op mijn yogamat of met een goed boek in de leeskamer. Mijn lievelingsgerecht? Pannenkoeken met kinnekessuiker ;-)

Naast de Eetstoornis Academy begeleid ik ook cliënten in mijn praktijkhuis Puur Zuid bij het bevrijden van hun issues met eten en gewicht.

Wees welkom, hier of in de praktijk.

Bekijk meer cursussen van Dhawli Saeyvoet →

Cursusoverzicht

Over mijn lijf
Let’s get started 00:08:00
My struggle 00:15:00
Durf te dromen 00:10:00
Over-leven
Im a survivor 00:30:00
Ego-bewustzijn 00:40:00
My worst enemy is my memory 00:36:00
Een koelkast vol familie 00:30:00
De leegte 00:30:00
Over-eten
Let it go, let it goooo 00:22:00
Feel your feelings 00:34:00
Numb until the end? 00:25:00
Why you do what you do 00:18:00
Over-geven
Verantwoordelijkheid 00:36:00
Yourself to the rescue 00:37:00
Over-winnen
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand 00:31:00
In je lijf zakken 00:30:00
Silence is full of answers 00:26:00
L(i)efhebben 00:23:00
Goedgevoel-gewicht 00:20:00

Reviews

5

5
3 beoordelingen
 • 5 Sterren3
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. echt de moeite waard!!!

  5

  als ik dit eerder had geweten dan had ik niet zo lang moeten rondlopen met mijn eetstoornis! tis inderdaad echt een pittige cursus zoals dhawli zelf zegt maar het is echt zo compleet! waarom heeft niemand eerder mij deze inzichten gegeven? het verklaart echt zoveel. kvond het echt de moeite waard!!!!

 2. Heel inzichtelijk en bevrijdend...

  5

  Deze cursus heeft echt mijn leven veranderd… Het klinkt wat drastisch maar toch is het zo…
  De inzichten die je krijgt van Dhawli zijn echt verhelderend. Ik heb leren begrijpen hoe mijn brein werkt maar ook in welke patronen ik telkens vast liep waar ik alleen niet uit kon geraken… Ik begrijp mezelf nu veel beter en voel ook niet meer de neiging om weg te lopen van de leegte en de onrust die ik altijd heb gevoeld in mezelf.
  Door de werkboeken krijg je ongelofelijk veel tools om alles in de praktijk om te zetten. Deze zijn echt krachtig en hebben me ook weer zoveel inzichten gegeven.
  Het heeft me ook vertrouwen gegeven om eens een sessie in tep lannen met Dhawli, maar eerst ga ik de volgende cursus van haar volgen… Benieuwd wat die me nog gaat brengen… Kan al niet wachten…
  Het is ook gewoon echt leuk om elke week een les van haar te volgen. Soms doe ik zelfs 2 lessen op 1 dag…
  Doen zou ik zo zeggen…

 3. Wat een bom aan informatie

  5

  Dhawli legt op een duidelijke manier een erg gecompliceerde materie uit. Aan de hand van voorbeelden, schema’s en tekeningen neemt ze je mee in de werking van het menselijk brein, het ontstaan van patronen en hoe we gericht zijn op overleven.

  De bijhorende oefeningen en meditaties zorgen ervoor dat je meteen aan de slag kan gaan. Ik moest mezelf remmen om niet te snel te gaan. Dhawli brengt de informatie op een zeer aangename en intrigerende manier dus de valkuil bestaat om alle modules meteen na elkaar te zien zonder de informatie te laten doordringen. Dit is natuurlijk zonde, daarom ben ik heel dankbaar dat dit een online cursus is zodat enkele modules opnieuw kon bekijken.

  Ik zou iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en begrijpen vanwaar bepaalde gedragingen komen, deze cursus aanraden. Eigenlijk zou deze kennis verplichte leerstof moeten zijn. Als je jezelf beter begrijpt, kan je milder worden, voor jezelf maar ook voor een ander. Dit inzicht bracht Dhawli mij bij en daar ben ik haar erg dankbaar voor.

top
© 2024 Eetstoornis Academy