Ben je voortdurend bezig met jouw gewicht en ken je de allernieuwste diëten? Word je verleid door de lekkere geur om toch die wafel, pizza of koffiekoek te kopen? Grijp je naar eten in stressvolle situaties, uit verveling of wanneer je je niet goed in je vel voelt? Honger je jezelf uit om een goed gevoel over jezelf te krijgen? Word je niet blij van de hele dag door te denken aan wat je wel of niet mag eten?  

Wanneer je meer grip wil krijgen op je eetgedrag, biedt deze mini-course alvast een eerste stap naar je zelfbevrijding. Samen ontdekken en ontleden we jouw complexe band of constante strijd met eten. We focussen ons hierbij niet alleen op het topje van de ijsberg, maar gaan ook op zoek naar manieren om je vastgeroeste eetpatronen te doorbreken.

Ik ben er rotsvast van overtuigd dat jij alles in huis hebt om los te komen van die vicieuze cirkel. Jij bent zoveel meer dan je denkt.

Wat heb je te verliezen? Til jezelf naar een hogere energie en laat jezelf meenemen doorheen je weerstand.

Hier kan je alvast aan de slag gaan met 2 video’s, 1 meditatie en 1 werkboek. Zo zet je alvast een eerste stap naar je goedgevoel-gewicht en kan je kennis maken met de flow van de cursussen.

Succes!

Liefs, Dhawli

Over de instructeur

Profielfoto

Dhawli Saeyvoet

Hi, ik ben Dhawli!

Ik verdiep me al meer dan 10 jaar in de behandeling van eetstoornissen als voedingstherapeute, met een achtergrond als diëtiste. Omdat ik zelf verlost ben van mijn eetstoornis, vertrouw ik erop dat dit jou ook lukt!

Mijn zoektocht is begonnen met een opleiding tot diëtiste waarin ik steeds meer het bewustzijn kreeg dat dit niet de oplossing was. De oplossing lag namelijk in mezelf, in de diepere lagen. Beter omgaan met eten zou het probleem niet oplossen. Na tientallen opleidingen (tot therapeute en coach) en zelfonderzoek, heb ik de sleutel tot bevrijding gevonden! Ondertussen heb ik al honderden vrouwen en mannen mogen begeleiden bij de bevrijding van hun eetstoornis en emotioneel eetgedrag.

Ik woon in hartje Antwerpen samen met mijn man Roy en onze kat Mauritz. Ik vind het fijn om nieuwe culturen op te snuiven in verre landen. Als je me niet vindt op een terrasje, dan zit ik op mijn yogamat of met een goed boek in de leeskamer. Mijn lievelingsgerecht? Pannenkoeken met kinnekessuiker ;-)

Naast de Eetstoornis Academy begeleid ik ook cliënten in mijn praktijkhuis Puur Zuid bij het bevrijden van hun issues met eten en gewicht.

Wees welkom, hier of in de praktijk.

Bekijk meer cursussen van Dhawli Saeyvoet →

Cursusoverzicht

Voorbij de verdoving Gratis 00:13:00
Durf te dromen Gratis 00:10:00
Meditatie dromen en wensen Gratis 00:13:00
Werkboek durf te dromen Gratis 01:00:00

Reviews

5

5
1 beoordelingen
  • 5 Sterren1
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0
  1. Wil geen eetbuien meer!!!

    5

    Hoe kan ik stoppen met die eetbuien? Ga de cursus goedgevoel gewicht kopen denk. Wil weten hoe ik hier vanaf kan komen!!!!

top
© 2024 Eetstoornis Academy